Search Engine Advertising (SEA)

Google Adwords

Google Adwords campagnes zijn de perfecte manier om jouw producten, diensten of aanbiedingen te promoten en jouw doelgroep te kunnen bereiken. Met Google Adwords maak je gebruik van gerichte advertenties die meteen jouw doelgroep bereiken en aanspreken.

Uitbesteden

Google Adwords biedt heel veel mogelijkheden waardoor het voor veel ondernemers al gauw ingewikkeld en onoverzichtelijk wordt. Hierdoor is het verstandig om Adwords uitbesteden en jouw campagnes te laten opzetten en optimaliseren. Hierbij bepaal je zelf welke zoektermen jij bij jouw advertenties wilt, welke budgetten en welke doelgroepen jij wilt. Daarnaast mag je ook zelf de geografische gegevens van jouw advertenties bepalen.

Met een marktaandeel in Nederland van meer dan 90% bepaalt Google jouw ranking in de zoekresultaten.

Website

Met de uitgewerkte campagnes zorgen wij er voor dat je meer relevante bezoekers op jouw website krijgt. Doordat dit hele gerichte bezoekers zijn is het belangrijk om de pagina’s van jouw website aan te passen aan de zoekopdrachten. Bezoekers zullen namelijk eerder overgaan tot een aankoop als de pagina relevanter is. Ook bij het maken van deze relevante pagina’s helpen wij je graag verder.

Wil jij meer weten over Adwords uitbesteden en de voordelen die dit heeft voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op zodat we samen het proces kunnen bespreken! Als je alleen advies wilt over jouw Adwords strategie dan helpen wij jou ook graag.

Analyseren

Als jouw campagne bij Adwords eenmaal loopt is het belangrijk om de campagnes te analyseren en waar nodig te optimaliseren. Met behulp van data gaan wij het zoekmachine adverteren volledig analyseren en verbeteren. Hierdoor wordt jouw doelgroep nog beter bereikt en worden jouw doelstellingen behaald. Als je zelf inzicht wilt in de prestaties van jouw campagnes is het mogelijk om rapportages te ontvangen van alle prestaties en aanpassingen.

Wij zijn Adwords-gecertificeerd en we helpen je met de tricks of the trade.

Adword Campagnes

Adverteren op specifieke zoekwoorden, of onderzoek doen naar je doelgroep? Dat kan met Google Adwords. Maar welke woorden moet je gebruiken en hoe krijg je de beste conversiegraad? Laat je een Adword Campagne opzetten door een specialist, dan wordt over al die zaken grondig nagedacht. Zo trek je meer -betalende-  bezoekers naar je website. Wij kennen de kneepjes van het vak. Zo weet je zeker dat je Adwords campagne op een goede manier wordt opgezet.