Social media marketing

Bouw aan de relatie met je klant via sociale media, van Facebook tot Instagram, van LinkedIn tot Pinterest
Home » Online Marketing voor bedrijven » Social media marketing

Zet sociale media zakelijk in

Sociale media hebben een enorm bereik en zijn daardoor geschikt voor het bereiken en binden van doelgroepen. Welke sociale-media-strategie kies je? Dat hangt af van je doel. Wil je kliks naar je website, een event of product promoten of zoek je sociale interactie die leidt tot merkbetrokkenheid? Bovenal, wat wenst jouw klant? Welke kanalen passen daarbij en hoe richt je die in? Elk doel, elke doelgroep vraagt een andere aanpak.

WhatsApp is het grootste platform in 2018, gevolgd door Facebook en YouTube

Sociale media kanalen inrichten

Het inrichten van een socialmedia-kanaal is een samenspel van tekst, beeld en geluid. Het kan al snel misgaan, als je te veel afbeeldingen plaatst zonder uitleg, of juist te weinig audiovisuele middelen gebruikt. Dankzij onze dienst ontwikkel je in een oogwenk een degelijke content kalender, wat zorgt voor een gestage groei van bezoekersaantallen. 

Effectief adverteren op social media

Adverteren op social media is met circa 2 miljard gebruikers per maand de manier om online aandacht van je doelgroep te trekken of nieuwe klanten te werven. Op social media benader je doelgericht jouw beoogd publiek, een man of vrouw van 18 of 88, woonachtig in Waspik, werkzaam in Willemstad met interesse in darts of de didgeridoo en een tweedehands tractor of rode racefiets voor de deur…

Let's Start an Online Flow

Onderwerp