25% Off Sale! Black Friday is Finally Here!

Ontdek de kracht van Social Media Beheer

Vanaf € 99,– per maand je eigen marketing afdeling

Strategisch overleg
We gaan samen de strategie bepalen. Kennismaken? Samen sparren? Concept bespreken? Wat past het beste bij je bedrijf, en hoe wil je dat je bedrijf te zien is?

  • Doelgroep analyse
  • Doelstelling bepaling
  • Doelgroep bepaling
Contentkalender
Goede online communicatie begint bij krachtige maar zeker ook relevante content. Hierin mag een Contentkalender niet ontbreken.  Een  Contentkalender is een praktische maar ook krachtige tool voor het plannen en organiseren van de content die we gaan delen. 

Met de Contentkalender bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste plek met content die er toe doet en op maat gemaakt is.

Basisinrichting social media account(s)
Voordat we gaan starten zal de basis goed moeten zijn. Daarom is het inrichten en optimaliseren van de social media accounts een belangrijke stap. De juiste inrichting van de social media kanalen is onmisbaar. Alleen zo krijg je veel volgers en haal je winst uit social media.
Fotografie
Beelden zijn cruciaal in de communicatie met je publiek. Foto’s en video’s trekken de aandacht en ondersteunen je boodschap. Op je website, op Facebook en Instagram, of in een flyer. Sprekende foto’s versterken je imago en identiteit. Ze vertellen jouw verhaal. De mens is nou eenmaal een visueel ingesteld wezen; we onthouden een boodschap beter als die in de vorm van beeld binnenkomt.

Bij “Compleet” en “Max” zit fotografie inbegrepen. Dit betekend dat er foto’s op maat gemaakt gaan worden van jouw product of dienst, die we kunnen delen, en die je ook weer kan gebruiken voor andere uitingen zoals folders, flyers, nieuwsberichten website etc.

Content plaatsen
Wanneer kun je het beste welke content plaatsen, op welk account? We gaan specifiek naar de situatie van jouw bedrijf kijken, en bepalen aan de hand hiervan door gedegen onderzoek wat de juiste dag en tijd is om voor jouw bedrijf de content te delen.

Als we eenmaal weten wanneer je doelgroep op welk kanaal online is, gaan we strategisch en tactisch content plaatsen. Wees aanwezig, maar wel met mate. om overdaad te voorkomen.

Social webcare / Support
Uw berichten worden op strategische momenten geplaatst en wij houden voor u de reacties op deze berichten in de gaten. Als via een van de social media kanalen een vraag binnenkomt dan zullen we deze – indien mogelijk – beantwoorden, weten we het antwoord niet, dan nemen we contact met je op voordat er antwoord gegeven gaat worden.

Probeer "Compleet" de eerste 3 maanden voor € 150,-- /maand

 

Afspraak plannen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

* verplicht veld

Ik wil informatie over:

Ik lust er een koekje bij?

l

Vrijblijvend

Je zit nergens aan vast, en wij komen naar je toe.

Wanneer jij tijd hebt

In een uur komen we heel ver

Het gaat om jouw Flow

Jouw DNA en doelstelling is leidend

Koekje erbij?

Wij drinken onze koffie zwart

Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

 

+31 6 504 23 670

 

info@flowon.nl