Smartphone Photography

Google beoordeling
4.9

Voor wie

Resultaat

Kenmerken

Programma

Data

Contact en Advies

Visuele Content Marketing  d.m.v. Smartphone Photography

Nederland kent 17 miljoen fotografen. Steeds meer mensen gebruiken hun Smartphone om foto’s (of zijn het kiekjes) te maken. Logisch want je hebt je Smartphone altijd bij je. Maar Smartphones zijn geen echte camera’s. Je kan er echter ook mooie foto’s mee maken. Zolang je maar weet waar je op moet letten, en wat je doet.

In deze workshop leer je hoe je sprekende en aantrekkelijke foto’s maakt. We beginnen met instellingen en de technologie om het meeste uit je smartphone te halen. Vervolgens leer je de belangrijkste punten van het maken van foto’s.

Interessant is dat smartphonefotografie bijna niets te maken heeft met de smartphone zelf. Dit is een simpele camera met weinig technische opties. Dit is dan ook de kracht van de smartphone. De drempel is laag en iedereen kan het aan.

Betere foto’s maken met een smartphone is iets heel anders. Dat betekent, hoe zet je het onderwerp op de foto en maak je je beeld interessant. Het geheim zit hem onder andere in de compositie.

Voor wie

Deze workshop is speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met online marketing en communicatie en die de mogelijkheden van visuele content met de smartphone wil leren benutten, zoals (online) marketeers, medewerkers op locatie/in het veld, communicatiedeskundigen, contentmanagers en sitemanagers.
Man fotografeert skyline met zijn smartphone

Resultaat

  • Je leert feiten over “Visuele Content Marketing”
  • Je leert alles over je instellingen, maar vooral over compositie (wat maakt een beeld nu aantrekkelijk)
  • Je leert alles over fotograferen van personen/mensen. Hoe fotografeer je nu groepen, mannen en vrouwen.

Eerstvolgende workshop

Dinsdag 26 oktober 2021

d'n Office, Uden

Z

Totaal € 225,00 (excl. BTW)

l

Inclusief studiemateriaal

Inclusief drinken en heerlijke Brabantse lunch

Locatie Uden (N.Br)

Certificaat van deelname

Programma

Smartphone Photography

  • Feiten over “Visuele Content Marketing”
  • Instellingen
  • Compositie
  • Personen fotografie
  • Fotograferen van “mannen”
  • Fotograferen van “vrouwen”
  • Tips

LET OP!!!! Deze workshop is praktijk gericht.

Data

Di. 26 okt 2021

Tijd: 09:30 – 14:00 uur

d'n Office, Uden

Contact en Advies

Smartphone,smartphone fotografie,fotograferen met je mobiel,smartphone photography,smartphone photography tips,smartphone photography training,smartphone photography tricks,smartphone fotografie cursus,smartphone fotografie workshop,smartphone fotografie tips,smartphone fotografie workshop eindhoven,workshop smartphone fotografie venlo,smartphone fotografie workshop uden,smartphone fotografie workshop veghel,smartphone fotografie workshop oss,smartphone fotografie workshop den bosch,workshop smartphone fotografie,workshop fotografie smartphone,workshop fotografie met smartphone,cursus fotografie mobiele telefoon,cursus fotografie met smartphone,iphone fotografie cursus,cursus fotografie met iphone,fotografie cursus iphone,iphone foto cursus,cursus smartphone,online cursus fotografie smartphone,fotografie met smartphone,fotografie smartphone,fotografie met je smartphone,smartphone fotograaf,fotografie met mobiele telefoon,mobiel fotografie,fotograferen met smartphone,fotografie mobiele telefoon,fotograferen met je smartphone,cursus mobiele telefoon,telefoon fotografie,visual content marketing,Visuele Content Marketing uden

Rob van Berkel

Trainer|Spreker|Adviseur