Instagram Social Media Beheer

Instagram Contentpakket

Home » Social Media Beheer » Instagram Contentpakket

De voordelen van Instagram

Geen enkel ander sociale-media platform staat zo bekend om zijn mogelijkheden op het vlak van visuele content als Instagram. Van inspirerende afbeeldingen tot grappige video’s, Instagram is hét kanaal waar je gebruik van moet maken als je het contact met jouw doelgroep een niveau hoger wilt tillen!

De voordelen van het contentpakket Instagram

– Je hebt altijd een actief account
– Instagram is het beste sociale media platform voor fans

[elfsight_instagram_feed id="1"]

De ideale Instagram-feed creëren

Zoals vermeld is Instagram hét social media platform waar je gebruik van moet maken als je visueel aansprekende content wil delen. Bij het openen van een feed op Instagram zie je meteen talloze inspirerende berichten, ondersteund door foto’s en afbeeldingen die niets te wensen over laten qua kwaliteit. Het is altijd al de bedoeling geweest van Instagram om kwalitatieve en mooie foto’s te tonen. De relatieve hoeveelheid tekst is stukken kleiner dan op Facebook, maar dat wordt meer dan goed gemaakt door de visuele inspiratie die er te vinden valt.

Het spreekt dan ook voor zich dat u als bedrijf Instagram gebruikt om mee te zijn met de huidige markt voor visuele content. De constante ontwikkelingen die plaatsvinden op het platform maken jouw deelname daarbij nog belangrijker: de Instagram polls in de Instagram stories zijn daar een goed voorbeeld van. Hiermee kan je meteen weten wie je post heeft gezien en waarop men heeft gestemd, waarna je de persoon in kwestie rechtstreeks kunt bereiken. Ideaal als je je marketing een extra dimensie wil geven!

De allerbeste kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is troef. Of het nu gaat om het schrijven van posts of uitdokteren wat het effect ervan is op de doelgroep, alles gebeurt met volle aandacht en een professionele aanpak. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met jouw persoonlijke huisstijl, jouw wensen in verband met foto’s en de nood aan mobielvriendelijke aanpassingen.

Ten slotte wordt gezorgd voor een visueel aantrekkelijke opstelling van de content in de vorm van een canvas, foto-carrousel, live video enzovoort. Wij halen dus alles uit de kast om je de beste Facebook content te geven!

Altijd een actief account

Extra website traffic

T

Merkbekendheid vergoten

Visuele communicatie

Beelden zijn cruciaal in de communicatie met je publiek. Foto’s en video’s trekken de aandacht en ondersteunen je boodschap. Op je website, op Facebook en Instagram, of in een flyer. Sprekende foto’s versterken je imago en identiteit. Ze vertellen jouw verhaal. De mens is nou eenmaal een visueel ingesteld wezen; we onthouden een boodschap beter als die in de vorm van beeld binnenkomt.