Social Media Marketing

Klantgedrag perfectioneren

Strategie

Wees Relevant

Werk met Professionals

De voordelen van Social Media Marketing

Klantgedrag en de klantreis perfectioneren

Naast een goed opgebouwde website, zijn alle kanalen hieromheen ook belangrijk in het succes van de digitale kant binnen jouw onderneming. De diverse sociale media kanalen zijn ondertussen enorm krachtig geworden en kunnen niet ontbreken in een online marketing strategie.

Dit geldt voor zowel business to customer, als business to business. De kanalen bieden namelijk tal van mogelijkheden om het klantgedrag en de klantreis te perfectioneren. Wel zit er in het type ondernemen verschil in de keuze voor de diverse sociale kanalen die beschikbaar zijn. Wij geven graag advies op maat.

Social Media Marketing

Strategie voor social Media Marketing

De manier waarop jij social media inzet voor jouw bedrijf, geeft je klanten direct een bepaald beeld. Uiteraard wil je dat dit beeld zo positief als mogelijk wordt ervaren. Hiervoor dien je jouw doelgroep goed te kennen en is een overzichtelijke analyse ongekend belangrijk. Wij helpen met het in kaart brengen van de type doelgroep, zodat wij hier een goede strategie op toepassen.

 

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een betaalde en organische strategie. De betaalde strategie helpt jou voornamelijk in het bereiken van potentiële klanten. Bij een organische strategie bereik je voornamelijk jouw bestaande klantenbase en de klanten die op zoek zijn.

Strategie Social Media Marketing

Wees Relevant

Berichten die zijn gespecificeerd richting de doelgroep zullen ervoor zorgen dat de interactie groeit. Berichten zonder betekenis zullen je volgers links laten liggen of zij bepalen zelfs om jou niet langer te volgen. Van elk bericht kan gedetailleerd worden gezien hoeveel mensen deze heeft bereikt. De interactiescore door deze data is een graadmeter voor de organische berichten. Bij betaalde campagnes wordt de graadmeter vastgesteld op het aantal keer dat er is doorgeklikt, ook wel CTR (Click Through Rate).

Werk met professionals

Waarschijnlijk ben jij goed in het uitvoeren van een vak, waar mensen jou misschien wel voor inhuren. Daarom weet jij als geen ander dat je minder sterke punten beter kunt uitbesteden aan professionals die hiervan hun werk hebben gemaakt. Wij hebben veel ervaring opgedaan in het opzetten van marketing campagnes op social media. Investeren in goede marketing, betaald zich meer dan eens terug. Wij houden van een uitdaging en zien die van jou graag tegemoet!

Voordelen

Social Media Marketing

  • Creëren van een trouwe achterban
  • Financieel gunstige investering
  • Relevante bezoekers op jouw website
  • Gericht adverteren