Storytelling

Goede storytelling zorgt voor een achterban van fans

Eén van de meest belangrijke gereedschappen voor contentmarketing is storytelling. Hiermee vertel je als het ware verhalen, waar jouw doelgroep op zit te wachten. Het is vooraf ontzettend belangrijk om te weten welke verhalen er voor zorgen om beweging(en) vanuit de klant te stimuleren.

Branding content

Storytelling & Branding

Waarom storytelling?

Communicatie van mond tot mond is het meest puur en hierdoor het meest geloofwaardig. Standaard marketing teksten, waarin een bedrijf aan geeft de beste te zijn, is ondertussen achterhaald. Zorgen voor het ontwikkelen van daadkrachtige verhalen die de kern weten te raken, kan enorm veel positieve invloed hebben.

Het creëren van de juiste verhalen is niet eenvoudig, maar wij hebben hier ontzettend veel ervaring mee. Wij hebben meerdere professionals met deze expertise, op basis van jouw business, selecteren wij de juiste persoon voor hét verhaal. Het is mogelijk om deze verhalen in verschillende ‘jasjes’ in te pakken zoals video, foto’s of tekst(en). Aan de hand hiervan zetten wij samen een campagne op, om het verhaal massaal te verspreiden.

Storytelling & Branding

Voordelen van Storytelling

  • Als een ware kameleon, vermeng jij jezelf met je doelgroep
  • Verhalen met een goede boodschap wekken emoties op
  • Goede storytelling zorgt voor een achterban van fans
  • Verhalen worden massaal gedeeld
  • Beter te onthouden, dan stoffige verhalen
  • Doelgroep vat de verhalen persoonlijk op