Wat klanten zeggen_

Floor Zacht - Marketing Communications Officer Global-e
Rob is een enthousiaste en charismatische expert waar ik nog veel meer van zou willen leren. Met een overvol hoofd maar jeukende handen om aan de slag te gaan kijk ik terug op een geslaagde training! Op naar de volgende!"
Floor Zacht
Marketing Officer
Google
5/5
Portretfoto Pleuni Bouwens
Onlangs een online WhatsApp Business training georganiseerd samen met Rob. Erg te spreken over de goede service vooraf, fijn en snel geschakeld met Rob. De training zelf was erg leerzaam en interessant, maar ook vooral leuk! Rob zorgde voor een fijne sfeer, wat soms lastig kan zijn in een online omgeving, duidelijke uitleg en ruimte om vragen te stellen. Echt een aanrader! Bedankt Rob, ook namens de ondernemers 🙂
Pleuni Bouwens
BIZ Waalwijk Centrum
Google
5/5
"Super training! Veel praktische uitleg, tips en tools waar je direct mee aan de slag kunt. En Rob vertelt in geuren en kleuren. Erg fijn om naar te luisteren. Ik kan vooruit... voor het komende jaar."
Noortje Haegens
Freelance marketeer
Springest
10/10
Rob is een sympathieke, enthousiaste en meer dan deskundige trainer die de aandacht weet vast te houden. Ik ben een ster in het vermijden van cijfertjes, grafieken en analyses, maar ik heb dankzij zijn heldere uitleg zowaar zin om daar eens iets mee te gaan doen.
Wendy Maria Laimböck-Dekker
Marketing Communications Manager
Springest
10/10
logo van flowon online marketing met de badge van Beste opleider van Nederland

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen wij binnen 24 uur contact met je op! ​