Investeer in je online marketing

Academy

How is your online flow? 

kies je voor een investering in jezelf?

Google beoordeling
4.9

Investeer in je online marketing met onze trainingen

Ons trainingsconcept is bedoeld voor alle marketing -en communicatieprofessionals, die hun kennis en kunde doelbewust en systematisch willen vergroten op het gebied van (online)marketing en communicatie.

Duidelijk en helder online communiceren

Het is de onze missie om jou als ondernemer of organisatie met behulp van onze trainingen online zichtbaar te maken. Wij willen jou in een online flow brengen.

onze trainingen

Google Ads

Tijdens de training Google Ads ga jij zelf aan de slag met het maken van een effectieve advertentie en leer je hoe je gerichter kunt Adverteren met de juiste zoekwoorden en advertentieteksten. De training staat volledig in het teken van de basisprincipes van Google Ads en het bedenken van slimme strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten

Google Analytics

Wie heeft je website bezocht? Waar komen bezoekers vandaan? Google Analytics kan inzicht geven in alles wat er op je website gebeurt. Maar wat betekenen deze cijfers en hoe zet je ze om in meer conversies? Deze training behandelt alle relevante aspecten van analyse. Je begrijpt de rapportage tot in de puntjes en leert effectief in te spelen op het gedrag van de (potentiële) doelgroep.

E-mailmarketing

Tijdens de tweedaagse training E-mailmarketing leer je hoe je E-mail effectief kan inzetten om loyaliteit te verhogen, herhaalaankopen te stimuleren, customer support te bieden en klanttevredenheid te meten. Tijdens de eerste training komen de trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing aan bod. De tweede training staat volledig in het teken van E-mailmarketing campagnes binnen de customer journey en wordt afgerond met een e-mailstrategie planning.

Fotografie

Houd je van fotograferen, maar komen je foto’s niet altijd even goed uit de verf? Heb je genoeg van alle onscherpe, te donkere of juist overbelichte foto’s die op je kijkvenster er wel prima uitzien? Schrijf je dan in voor een cursus fotografie. Ik geef jou de tips en tricks die je nodig hebt om het beste uit jezelf en je camera te halen.

SEO en Copywriting

Door middel van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek kom jij er tijdens deze driedaagse training achter welke zoekwoorden jouw website moet bevatten om hoger te kunnen ranken in de organische zoekresultaten. De training is verdeeld over 3 dagen. Tijdens de eerste training worden verschillende SEO-technieken en tools behandeld. De tweede training staat volledig in het teken van optimalisatie van techniek en content. De training wordt afgerond met het schrijven van SEO teksten voor jouw website.

Social Media Strategie

Tijdens deze driedaagse training leer je door middel van een social media analyse hoe je een effectieve social media strategie ontwikkelt en hoe je deze kunt uitvoeren. De eerste training staat volledig in het teken van social media trends en de invloed die deze hebben op jouw doelgroep. Tijdens de tweede training leer je alles over het creëren van goede content en stellen we een persoonlijk contentplan op. De training wordt afgerond met het succesvol inzetten van social media.

Smartphone Photography

Nederland kent 17 miljoen fotografen. Steeds meer mensen gebruiken hun Smartphone om foto’s (of zijn het kiekjes) te maken. Logisch want je hebt je Smartphone altijd bij je. Maar Smartphones zijn geen echte camera’s. Je kan er echter ook mooie foto’s mee maken. Zolang je maar weet waar je op moet letten, en wat je doet.

In deze workshop leer je hoe je sprekende en aantrekkelijke foto’s maakt. We beginnen met instellingen en de technologie om het meeste uit je smartphone te halen. Vervolgens leer je de belangrijkste punten van het maken van foto’s.

Contact en Advies

trainingsconcept,communicatieprofessionals,communicatieprofessionals in nederland,communicatie,communicatieve vaardigheden,communicatiemiddelen,communicatiestrategie,marketing,marketing strategy,marketing en communicatie,marketingproffesional,online marketing training,online marketing training eindhoven,online marketing training veghel,online marketing training Nijmegen,online marketing training Venlo,online marketing training brabant,online marketing training 's-Hertogenbosch,online marketing training Den Bosch,online marketing training springest

Rob van Berkel

Trainer|Spreker|Adviseur